Hvem er vi?

Visit the Arctic representerer 3 av
Nord-Norges beste opplevelses-destinasjoner.

Destinasjoner på kartet:

Selskapet er totalleverandør av overnattinger og aktiviteter i Harstad, Senja og Alta-området med fokus på de aller beste opplevelsene som Nord-Norge byr på i dette området.
Omgitt av majestetisk, storslått natur og autentiske kultur, er vi ganske sikre på at du vil finne en ramme rundt ditt arrangement som er både spennende, profesjonell og noe dine gjester vil huske og la seg inspirere av.

Enten det er firmaturer, konferanser, møter- og events, kundeturer, brylluper og jubileer, eller vennegjenger og andre turer – unike overnattingssteder, spennende matopplevelser og møtefasiliteter inngår i det vi gjerne vil presentere for deg.
Målet er at du som bestiller også kan slappe av og nyte opplevelsene, mens vi smyger oss rundt i kulissene og ordner logistikk og timing.

Visit the Arctic har lang erfaring med alle typer arrangementer både nasjonalt og internasjonalt og er behjelpelig med overnatting, bespisning, aktiviteter og transport lokalt.

Nedenfor finner du litt mer informasjon om de enkelte steder.
La ditt neste arrangement bli en spennende og vellykket opplevelse i Nord-Norge!
Ta kontakt – vi ordner det meste!

Sorrisniva

Beliggende i Alta ved den flotte Altaelva kan Sorrisniva by på ekte arktiske vinteropplevelser i barsk natur!

Her kan du oppleve Finmarksvidda fra snøscooter med ville og vakre områder.
Nordlys og det arktiske lyset er en del av opplevelsen og på snøscootersafari kan vi underveis besøke fjellstuer og lavvucamp, overnatte i telt og føle stillheten, ha teambuilding, isfiske eller en ekte samisk opplevelse.

I Sorrisniva ligger vårt berømte ishotell: Sorrisniva Igloo Hotel som er en opplevelse i seg selv, enten du vil overnatte, avlegge et besøk i isbaren eller beskue iskunsten.

Vår restaurant er i Norgestoppen og fokuserer på mat laget av lokale råvarer.
Vi har egne lokale guider slik at du kan føle deg ivaretatt under hele ditt besøk.

Vinterutstyr som vinterbekleding og utstyr med mer for arktiske forhold ordner vi for opptil 300 personer og vi har 45 snøscootere.
Sommer og høst tilbyr vi spennende elvebåtsafarier på den berømte Altaelva som er en av Norges beste lakseelver. Kan kombineres med teambuilding

Vi har over 30 år års erfaring med store og små arrangementer for grupper, teambuilding og events og skreddersyr gjerne ditt neste arrangement !
I tillegg til ishotellet ordner vi overnatting på hoteller i Alta.
Varmt velkommen til oss!

Harstad – Aktiv Events

Harstad er en flott base for gode nordnorske opplevelser.

Pekka i Aktiv Events brenner for å gi de aller beste opplevelsene til sine gjester, og har et vell av alternativer å by på.

Her tilbys teambuildingsaktiviteter for grupper opptil 200. Mye moro og utfordrende der naturen brukes både vinter og sommer.

Alt fra snøscootersafari og villmarkscamp under nordlyset, friske ribturer i en fantastisk skjærgård. Harstad er omgitt av flotte, lett tilgjengelige fjell og en unik grotte som er en av Europas lengste.

Ikke minst er Harstad kjent for sine gourmetresturanter, som i samarbeid med Visit the Arctic også kan ta de gode smakene ut i naturen for herlige utendørs opplevelser.

Topp audiovisuelt utstyr som kan flyttes der hvor du ønsker dit arrangement utendørs eller innendørs, Alta eller Senja mm. Live streaming av arrangement og konferanser ordnes om du ønsker det. Alt dette i en kombinasjon med flotte hoteller, møterom og konferansesaler for alle behov.

A taste of the Arctic – spør oss om legge til rette for dine nordnorske favorittopplevelser.


Hamn i Senja

I Hamn møtes du med raus gjestfrihet, en lun atmosfære, ro og hyggelige møteplasser ute og inne, god mat og aktiviteter som sørger for at du får fine opplevelser sammen med de gjester du har med deg.

Hamn er i dag en moderne resort i et historisk fiskevær fra 1880 tallet. Stedet ligger spektakulært til i vakre Bergsfjorden på vestkysten av Norges nest største øy Senja.

Et perfekt sted å ta med de ansatte og forretningsforbindelser  i en uformell og avslappende atmosfære. Her er det lett å ta de riktige beslutningene, skape samhold og godt grunnlag for business og utvikling.

Overnatting og servering
I Hamn bor du i suiter og leiligheter med god komfort med vakker utsikt.
Storbrygga Spiseri serverer lokal mat i en uformell maritim atmosfære. Uteservering på kaia og andre uteserveringsområder med uslåelig utsikt til midnattssola, fjord, fjell, årstider med fargerike nordnorske stemninger og nordlyset som danser på himmelen.

Dette er et sted du vil lengte tilbake til. Velkommen til oss!

Kontakt oss

Kontakt oss for hjelp og  innspill til ditt neste arrangement. Vi har kontor i Oslo og kan møte deg hos oss eller på ditt kontor om du ønsker et møte på Østlandet. Ønsker du å møte oss i Nord-Norge eller andre steder er vi fleksible.

Ring eller mail oss  for et godt tilbud og informasjon: booking@visitthearctic.no

Eli Enoksen Tel.m. (+47) 90 12 60 87
Director of Sales Scandinavia

Heinz Strathmann Tel.m. (+47) 95 44 55 66
Director of Sales Europe, Americas & Asia


Kontakt skjema