Konferanser & Events

VTA hjelper deg med tilbud, skreddersøm og planlegging av alle typer arrangementer ut fra tiden som er til rådighet og stedet du ønsker .

På våre steder i Nord-Norge  finner du den perfekte rammen for at akkurat ditt arrangement skal bli vellykket med opplevelse i fokus. Her kan du velge en ramme for ditt arrangement  i et vidt spekter; som for eksempel:  teambuilding, båt- og ribturer i Harstad,  wild life safari på Senja, nordlyssafari, hundekjøring, reinsdyrraid og samiske opplevelser, snøscooterturer på Finnmarksvidda eller overnatting i ishotell i Alta. . Opplevelsene er helårlige og enten det er vinter, vår, sommer eller høst så er de forskjellige årstidene i nord unike. Midnattsol eller nordlys er en bonus! Restaurantene serverer lokal mat av høy klasse.

Avstander: 

Alle stedene er lett tilgjengelige med direktefly fra Oslo. VTA er behjelpelig med å ordne transport fra flyplassen til stedet.
Hamn i Senja: Fly Oslo-Bardufoss med Norwegian og buss/bil  ca 1,5 time fra flyplass til Hamn. Harstad: Fly Oslo-Evenes med SAS eller Norwegian og ca 45 min med buss til Harstad.  Sorrisniva: Fly Oslo-Alta med SAS eller  Norwegian ca 2 timer. Widerøe  fra Tromsø ca 30 min.  og ca 30 min med buss til Sorrisniva. Fly til nærmeste flyplass også fra andre byer i Norge.

Kapasitet: 

Overnattings- og konferansekapasitet finnes for grupper i alle størrelser på hvert sted. VTA samarbeider med hoteller i Scandic og Thon om overnatting og møterom etc. utover egen kapasitet.
Hamn i Senja: Fra 2-150 personer.  Harstad: Fra 2-300 personer.  Sorrisniva (Alta): Fra 2-400 personer .
VTA tar hånd om skreddersydde aktiviteter, overnatting, måltider og transport lokalt samt teknisk utstyr og storskjermer . Stedene kan tilby guide som kan møte dere på flyplassen og være kontaktperson under arrangementet.

I tillegg til skreddersydde aktiviteter har vi gunstige pakker som inneholder både overnatting, bespisning og aktiviteter for grupper.
Send oss en forespørsel på mail:  Booking@visitthearctic.no  eller ta kontakt per telefon,  så møter vi deg på ditt kontor eller på vårt Oslo-kontor på Aker Brygge.
Velkommen til unike Nord-Norge!