Kampanje fra Hamn i Senja- velkommen på opplevelseskonferanse!

Toppmøte-opplevelseskonferanse i Hamn

Toppmøte i de beste omgivelsene!

Når du drar til Senja starter aktivitetene og opplevelsene rett utenfor døra. Her kan du velge i et vell av aktiviteter. Uansett om du bare vil ha en pause i møtet, mat-workshop, utflukt langs den vakre nasjonale turistveien, en kick-off på det helt spesielle Kråkeslottet ut mot havet – eller nordlyscamp – vi har noe for alle.

I Hamn i Senja bor du i flott leiligheter eller suiter der hvert rom har eget bad og med havet og brygga rett utenfor. Her kan du se nordlys eller midnattsol fra «Fyrløkta» og kose dere med deilig mat i Spiseriet.

Av andre populære aktiviteter kan vi nevne turer på havet med båter som snirkler seg innimellom fargerik og strandhugg med hyggelig servering i idyllisk skjærgård eller fisketur i en klassisk fiskeskøyte eller turer med større båter/yachter for de helt store event.
Wildlife safari, sykkelturer, fjellturer, body rafting i malstrøm, utendørs jacuzzi, trugetur og hundespann har vi også på repertoaret.

Moderne møterom med alt av utstyr for 12-150 personer.

Vi har laget et forslag til en konferansepakke med fullpensjon og tilgang til utendørs boblebad med utsikt over storhavet som du kan lese mere om i linken her.

Til Hamn kommer du deg enkelt med direktefly til Bardufoss fra Oslo, og vi ordner alt av transport lokalt om du trenger det. Mange fly også direkte til Tromsø og god korrespondanse med hurtigbåt til Finnsnes, der vi kan hente dere.

Fortell oss hva du ønsker- vi ordner det meste !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *